Behandlingar

Bioenergihealing

Vibrationshealing

med klangskålar

Zonterapi

Rådgivning

Bioenergihealing tar bort blockeringar och spänningar i kroppen. Detta leder till att energiflödet förbättras och att alla celler får mer energi. Det ger bättre blodcirkulation och lymfflöde.

Kroppen har ett eget självläkande system, som bioenergin aktiverar.

Behandlingen plockar fram dolda reserver som förbättrar hälsan och höjer livskvaliten.

Med hjälp av lättare massage, stretchingar, tibetanska tekniker, andning och tankens kraft återställs obalanser i kroppen.

Positivt tänkade och ett bra andetag, är nyckeln till en frisk kropp.
Varje behandling hos mig pågår under 1 timma och det kostar 800 kr och 1200 kr för 1,5 tim.

Varmt välkommen att boka en tid på

070-3315288.

Vibrationshealing med klang-skålar är en behandlling som hjälper dig att slappna av. Varenda cell i kroppen blir kontaktad och vattnet i din kropp blir balanserat av de toner som vibrerar in i din kropp. Stelheter, blockeringar och andra stagna-tioner löses upp och det blir ett härligt flöde i hela kroppen. Vill du bara uppleva en skön djup-avslappning kommer du en gång, har du värk eller smärta tar det som regel lite längre tid. Detta är individuellt, så det finns ingen given tid hur många behandlingar just du behöver. Ljudet från klangskålarna är som balsam för kropp och själ.

Citat från kunder:

-Jag känner mig fri och lycklig

-Jag känner hela min kropp nu

-Wow, smärtan i axeln är borta

-Vad skönt att få slappna av i       hela kroppen

-Härlig känsla i hela kroppen 

  etc etc 
Zonterapi stimulerar kroppens egna självläkningssystem och fungerar lika bra på akuta som kroniska besvär.  Zonterapi är en mycket bra metod för att hålla sig frisk och förebygga eventuella sjukdomar och skador. När obalans uppstår i ett organ eller någon annan del av kroppen blir delar av kroppen känsliga för tryck. Fötter och öron är två kroppsdelar som blir mycket känsliga. Vid zonterapi stimuleras området med massage och tryck för att återställa balansen i kroppen.

Du kan boka en tid med mig för att få vägledning på olika plan. Vi använder oss av olika verktyg för att finna rätt väg. Du tar det slutgiltiga beslutet, jag belyser de olika vägarna.

Kom på en skön behandling och upplev den stillhet som infinner sig efter en kort stund. Oavsett om du väljer healing eller klangskålsmassage, kommer din kropp och själ ner i en djup avslappning. Klangskålarnas vibrerande ljud kontaktar varje cell i hela kroppen och de tibetanska stretchningarna i bioenergihealingen balanserar upp ditt flöde. Ditt sinne flyter iväg och det finns inga måsten, bör eller ska under denna timma. Behandlingarna jobbar vidare i din kropp upp till 2-3 dagar. Mycket vatten skall drickas efter behandlingarna för att hjälpa kroppen att rensa ut det som har frigjorts.