Bli din egen terapeut Workshop

Workshop

Bli din egen terapeutVad innebär det att bli sin egen terapeut?


Jo det innebär att du med hjälp av de övningar som jag förmedlar under den här workshopen kan hålla ett härligt flöde i både kropp och själ. Det innebär också att du blir en god (ev bättre) lyssnare till din kropp. Att skapa en bra relation med kroppen är A och O enligt mitt sätt att se på saker och ting. Kroppen ljuger aldrig, men vårt ego (sinne) kan ibland hitta på lite andra saker. Om vi lyssnar på kroppen och hjälper den att skapa den balans som krävs, får vi ett härligt flöde i kroppen.

Antingen det är fysisk aktivitet/träning, yoga, meditation, avslappning, ljudning, tystnad, andetag, vatten, solen etc så är alla dessa bitar lika viktiga att använda. Dessa delar är de 7 hälsosamma medicinerna som jag kommer att prata om. 

Jag pratar också om de 5 elementen som vi också kan använda oss av.  Detta är kinesisk filosofi och väldigt bra att känna till för att underhålla god hälsa.


Under dessa dagar varvar jag teori med praktik och du tillhandahåller ett kompendie över vad helgen består av.


Det blir en skön helg där jag inspirerar dig att använda olika övningar i din vardag, men det blir också en a-ha upplevelse där du få möta dig själv på olika sätt och att lära känna ditt andetag. 


Jag delar med mig av min kunskap, filosofi och livserfarenhet som jag införskaffat mig under många år.


Din investering för den här helgen är 2900 kr och då ingår min vägledning, te/kaffe, frukt och nötter. Du tar med egen lunch. Mer info kommer när du anmält dig och betalt anm.avg. 500 kr.


Varmt välkommen med din anmälan.


För dig som reser långt finns det boende hemma hos mig i 2 bäddsrum, Hotel Nissastigen eller pensionat Carlssons Matsalar här i Gislaved. Det finns också boende i Anderstorp, Smålandsstenar och Hestra. Hör gärna av dig om du har några frågor.

070-3315288