Yin Yoga

Avslappnande yoga som riktar in sig på den djupa bindväven

Yin Yoga och Unizon yoga

Unizonyoga

Unizonyoga är en yoga där vi jobbar med tankens kraft, organreset, fasciarelease, zonterapi på kroppen, yinyoga och avslappning/meditation.


Ett pass där kropp, själ och sinne vävs samman till en helhet. Du får lära dig mer om din fysiska kropps självläkande kraft tillsammans med positivt tänkande.

Yin Yoga

Denna yoga form är en blandning av yoga, kinesisk medicin och mindfulness.

Vi jobbar med de fem elementen enligt den kinesiska filosofin. Vatten, trä, eld, jord och metall. Våra inre organ tillhör de olika elemeten t.ex trä = lever/gallblåsa.

Eftersom jag är zonterapeut, så älskar jag den här yogan för att den balanserar, stärker upp alla våra akupunkturkanaler i respektive element.

Detta är en yoga där du stannar i en position upp till 5 minuter med dina bästa vänner nämligen andningen, avslappningen och attityden. Vi använder oss av block, bolster, filtar m.m. för att hitta den optimala avslappningen i positionen. Vi använder pinnar och bollar för att stimulera våra triggerpunkter/akupunkturpunkter.

Varje klass avslutas med en härlig avslappning. Instrument som koshibells eller klangskålar använder jag som en avslutande meditation efter avslappningen.

Varmt välkommen till en välgörande klass för både kropp och själ.