Om

Gunilla Allard

Jag och Madde har skapat Fenixkonceptet. Läs mer under fliken på hemsidan. 

1999 startade jag Helande Form i Gislaved. En hel del utbildningar, andliga resor och vandringsresor har jag införskaffat mig under åren som har gått.

Jag har utbildat mig till frigörande dans inspiratör, personlig tränare, yogainspiratör, andningsinstruktör, andlig vägledare, bioenergiterapeut och zonterapeut. Jag har tagit de bästa bitarna ur mina utbildningar och skapat ett helt nytt pass för kroppen "unizonyoga". Jag har också anordnat vandringsresor i Spanien El Camino. Besökt många kraftplatser t.ex. Lourdes i Frankrike, Fatima i Portugal, Challis Well Glastonbury, Sanintes Marie-de-la Mer Frankrike m.fl.

Vandrat med schamaner i Spanien och Argentina.

Jag driver också ett företag i Anderstorp, där jag är  delaktig i produktion och ekonomi.


Jag håller  kurser/retreats  i meditation, andlig utveckling, frigörande dans, yinyoga, helande rörelser, medveten träning och att finna ditt egna inre ljus.

Ett koncept som balanserar kropp och själ i harmoni med det universella.I Helande Forms lokaler utövar vi yinyoga, unizonyoga, frigörande dans, meditationer. klangskålsavslappning m.m.

Jag utför också behandlingar så som bioenergihealing, klang-skålsmassage och zonterapi.

Föredrag och seanser finns också med på menyn, allt för att skapa en balans mellan kropp, själ och ande. Varmt välkommen.